Kayıkçının cesedini oğlu buldu

Samsun'un Yakakent ilçesinde 2 arkadaşıyla denize açılan ve teknesinin alabora olması sonucu kaybolan Süleyman Ak'ın cesedi, polis olan oğlu tarafından bulundu.Bir haftadır kayıp olan ve 2 gün önce arama çalışmaları sonlandırılan Süleyman Ak'ın cesedi Ant

Kayıkçının cesedini oğlu buldu

Samsun'un Yakakent ilçesinde 2 arkadaşıyla denize açılan ve teknesinin alabora olması sonucu kaybolan Süleyman Ak'ın cesedi, polis olan oğlu tarafından bulundu.

Bir haftadır kayıp olan ve 2 gün önce arama çalışmaları sonlandırılan Süleyman Ak'ın cesedi Antalya'da görev yapan oğlu Cemil Ak tarafından bulundu. Cemil Ak, babası kayıp olduğu günden beri babasını sahilde arıyordu. Yakakent Limanı'nda su yüzüne çıkan Süleyman Ak'ın cesedinin gece denizin hareketlenmesi sonucu ortaya çıktığı belirtildi. Ceset otopsi için Samsun'a gönderildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam