Kavgadan yola düştü ezilerek öldü

Samsun'un Bafra ilçesinde çıkan kavgada darbedilerek yola düşen kişinin üzerinden kazara otomobil geçti.Yaralı olarak hastaneye kaldırılan kişi hayatını kaybetti. Belediye Caddesi'ndeki bir alışveriş merkezinin önünde, Muzaffer İğci (53) ile Güney Y. (24)

Kavgadan yola düştü ezilerek öldü

Samsun'un Bafra ilçesinde çıkan kavgada darbedilerek yola düşen kişinin üzerinden kazara otomobil geçti.

Yaralı olarak hastaneye kaldırılan kişi hayatını kaybetti.

Belediye Caddesi'ndeki bir alışveriş merkezinin önünde, Muzaffer İğci (53) ile Güney Y. (24) ve Ali Ş. (23) arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayda İğci, bu kişiler tarafından darbedildi. Yaralanan İğci'nin yola düşmesi sırasında yoldan geçmekte olan Özlem B'nin (25) kullandığı 34 DL 1230 plakalı otomobil, duramayarak İğci'nin üzerinden geçti.

Ağır yaralanan İğci, Bafra Nafiz Kurt Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralı, buradaki ilk müdahalenin ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevki sırasında yolda hayatını kaybetti.

Olayın ardından otomobil sürücüsü Özlem B. ile yanında bulunan Derya D. güvenlik güçlerince gözaltına alındı. Darp olayına karışan diğer iki şüpheli de ilçeye bağlı Dededağı köyünde yakalandı.

Soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam