Kavgada Kopan Parmağı Aradı

Olay, akşam saatlerinde merkez Yüreğir ilçesi Levent Mahallesi'ndeki Levent Caddesi üzerinde yaşandı. İddiaya göre, internet kafe işletmecisi olan Aslan ailesinden bir kişinin, akrabaları olan Yakut ailesinden bir çocuğa tokat atması üzerine çocuğun yakın

Kavgada Kopan Parmağı Aradı

Olay, akşam saatlerinde merkez Yüreğir ilçesi Levent Mahallesi'ndeki Levent Caddesi üzerinde yaşandı. İddiaya göre, internet kafe işletmecisi olan Aslan ailesinden bir kişinin, akrabaları olan Yakut ailesinden bir çocuğa tokat atması üzerine çocuğun yakınları internet kafeye geldi. İnternet kafe sahipleri ile çocuğun yakınları burada tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Silahların, bıçakların, sopaların ve keserlerin kullanıldığı kavgada Aziz Y., Ömer Y., Sabri Y., Gökhan Y., Emin Y.yaralandı.

 Yaralılar, Adana Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan 26 yaşındaki Ömer Y. bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralılardan Emin Yakut'un ise, bir parmağının koptuğu anlaşıldı. Olay yerindeki polis ekipleri, kopan parmağı bulabilmek için büyük çaba harcadı. Kopan parmak kısa sürede bulunarak yerine dikilmesi için hastaneye yetiştirildi. Polis, temiz bir poşete koyduğu parmağı ekip aracıyla hızla hastaneye getirdi.

Polis, olaydan sonra kaçan zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler