Katil zanlısı abla çıktı

Fatih'te kaybolan 11 yaşındaki Alpay D.'nin, 17 yaşındaki ablası tarafından öldürülerek çeyiz sandığına konulduğu ortaya çıktı. Kardeşini öldürdüğünü itiraf eden abla, ilk sorgulamasının ardından Çocuk Şube Müdürlüğü'ne sevk edildi. Yaklaşık 1 ay önce evi

Katil zanlısı abla çıktı

Fatih'te kaybolan 11 yaşındaki Alpay D.'nin, 17 yaşındaki ablası tarafından öldürülerek çeyiz sandığına konulduğu ortaya çıktı. Kardeşini öldürdüğünü itiraf eden abla, ilk sorgulamasının ardından Çocuk Şube Müdürlüğü'ne sevk edildi.

Yaklaşık 1 ay önce evinin önünden kaybolan 11 yaşındaki Alpay D., ev halkı ve polis ekipleri tarafından el ilanları, TV ve gazete haberleri ile aranmaya başladı. Ailenin, çocuklarının kapkaççılar tarafından kaçırılmış olabileceği şüphesi ile polise başvurması üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro ekipleri, geniş çaplı ve teknik bir çalışma başlattı. Kaybolan çocuğun yakınları da dahil olmak üzere arkadaşlarını da takibe alan polis, sabah saatlerinde 17 yaşındaki abla S.D'yi gözaltına
aldı. S.D'nin, polise verdiği ilk ifadesinde kardeşini kendisinin bıçakla öldürdüğünü ve cesedini bir çeyiz sandığına koyduğunu itiraf ettiği öğrenildi. Bunun üzerine polis ekiplerinin evde yaptıkları aramada çocuğun cesedine ulaşılırken, cesedin kokmaması için naftalin kullanıldığı belirlendi. Cumhuriyet savcısı tarafından incelenen ceset, daha sonra Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Daha önce kardeşinin kaybolması nedeniyle gazetecilere röportaj veren katil zanlısı ablanın ağlayarak kardeşine seslendiği, ayrıca kardeşi tarafından kendisine kaçırıldığı yönünde cep telefonuna mesajlar attığını ileri sürdüğü de ortaya çıktı.

Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği'nde sorgulanan ve ifadesi alınmak üzere Çocuk Şube Müdürlüğü'ne gönderilen S.D., gazetecilerin ısrarlı sorularını yanıtsız bırakırken, yüzünü gizlediği görüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam