Katil Aramızda geziyor

Biri cezaevinde iki kişiyi öldürdü. Rahşan Affı’yla cezası düştü. Daha önce kurşunladığı, sayısız kere dövdüğü karısını 3 ay önce rambo bıçağıyla katletti. Ve bu katil hâlâ aramızda geziyor.İki cinayetten sabıkası bulunan ve 12 Temmuz gecesi tartıştığı 19

Katil Aramızda geziyor

Biri cezaevinde iki kişiyi öldürdü. Rahşan Affı’yla cezası düştü. Daha önce kurşunladığı, sayısız kere dövdüğü karısını 3 ay önce rambo bıçağıyla katletti. Ve bu katil hâlâ aramızda geziyor.

İki cinayetten sabıkası bulunan ve 12 Temmuz gecesi tartıştığı 19 yıllık karısı Gülay Çatuk’u rambo bıçağıyla 50 yerinden bıçaklayarak öldüren Yavuz Çatuk izini kaybettirdi.

Damadının kızını daha önce de bıçakladığını, bir defasında da silahla yaraladığını belirten anne Dilber Uysal, aile baskısı nedeniyle şikâyetlerini geri çektiğini söyledi. Damadının 3 aydır elini kolunu sallayarak dolaştığını söyleyen Dilber Uysal şöyle konuştu: “Kızımı, 17 yaşında görücü usulü evlendirdim. O zaman Yavuz da 18 yaşındaydı.

Evlendikten 1 yıl sonra birini bıçakla yaraladı. Askerde bir komutanını yaraladı. Döndü, kızımı silahla vurdu. Bu olaydan 3 ay sonra bir bayram günü özür dilemek için tekrar yanıma geldi.

Kızımı hapiste bıçakladı

“Tekrar kızımı vurmaya kalkıştı, ben üzerine kapandım. Bana tam 9 kurşun isabet etti. 6 ay sonra yakalandı. Girdiği cezaevinde bir mahkûmu da bıçakla öldürmüş. Edirne’de bir cezaevinde kalıyordu. Kızım yanına açık görüşe gitmişti. Burada artık bıçağı nasıl bulduysa, kızımı cezaevinin içinde bıçakladı. Kızım ağır yaralandı. ”

Korku içinde yaşıyoruz

Kızı öldürülen Dilber Uysal korku içimde yaşadığını anlattı: “Cezaevinde yatarken cezası Rahşan Affı’ndan düştü ve 3 yıl önce tahliye edildi. Bizim karşı apartmanda kalıyorlardı. Sonra da benim kızımı bıçakla öldürdü. 3 aydır kızımın katili bulunamıyor.”

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler