Karnındaki bebeği silahla öldürdü

Ataşehir'de evinde silahla vurulmuş olarak bulunan Handan E.B.'nin, karnındaki 6 aylık bebeği öldürmek için kendisini vurduğu ortaya çıktı. Bebeğini öldüren, kendisi de ağır yaralanan kadının cinayetten yargılanması bekleniyor.Olay dün, Aşık Veysel Mahall

Karnındaki bebeği silahla öldürdü

Ataşehir'de evinde silahla vurulmuş olarak bulunan Handan E.B.'nin, karnındaki 6 aylık bebeği öldürmek için kendisini vurduğu ortaya çıktı. Bebeğini öldüren, kendisi de ağır yaralanan kadının cinayetten yargılanması bekleniyor.

Olay dün, Aşık Veysel Mahallesi 3054 Sokak numara 28/1'de meydana gelmişti. 112 Acil Servisi'ni arayan bir kişi, söz konusu adreste yaralı bir kadın olduğu ihbar etmişti. İhbar üzerine olay yerine giden sağlık ekipleri, Handan E.B.'yi karnından vurulmuş halde bulmuştu. Yaralı kadın sağlık ekipleri tarafından ambulansa Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Polise verdiği ilk ifadede, "Tabancayla kendimi vurdum. Silahı da pencereden dışarı attım." diyen Handan E.B.'nin, davranışları şüphe uyandırmıştı.

Olayı araştıran polis, kadının kendisini vurmasının sebebini de ortaya çıkardı. Handan E.B.'nin yaklaşık 6 ay bir sosyal paylaşım sitesinde tanıştığı Latif M. ile ilişkiye girdiği ve bu ilişkiden hamile kaldığı öğrenildi. Bebeğin babası olan Latif M.'nin kendisini terk etmesi ve ilgilenmemesi üzerine bunalıma giren kadının, bebeği öldürmek için kendisini vurduğu tespit edildi. Hastanede yapılan tetkikler sonucu, kurşununun bebeğe isabet ettiği ve 6 aylık bebeğin bu nedenle öldüğü belirlendi.

Hastanedeki tedavisi süren Handan E.B.'nin cinayet suçlamasıyla hakim karşısına çıkması bekleniyor. Bu arada Handan E.B., kendisini terk ettiği gerekçesiyle Latif M. Hakkında da şikayetçi oldu. Polis, Çatalca'da ikamet ettiği öğrenilen Latif M.'nin bulunması için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler