Karnında bıçakla hastaneye geldi

Bursa'da marketten alkol almak isteyen bir kişi, market işleten bayanı Rambo bıçağı ile yaraladı. Yaralı kadın karnına saplanan bıçakla hastaneye kaldırıldı.25 yaşlarında beyaz elbise giyimli bir şahıs, sokak üzerinde bulunan bir marketten alkol aldı. 2 ş

Karnında bıçakla hastaneye geldi

Bursa'da marketten alkol almak isteyen bir kişi, market işleten bayanı Rambo bıçağı ile yaraladı. Yaralı kadın karnına saplanan bıçakla hastaneye kaldırıldı.

25 yaşlarında beyaz elbise giyimli bir şahıs, sokak üzerinde bulunan bir marketten alkol aldı. 2 şişe alkolü tükettikten sonra tekrar markete gelen kimliği belirsiz zanlı, marketi işleten Emriye Terzi'den (33) bir şişe daha alkol istedi. Müşterisine vermek için dolaptan alkol almaya çalışan bayan, arkasını döndüğü esnada bıçaklı saldırıya uğradı.

Zanlı elinde getirdiği Rambo bıçağını kadının ilk önce sol omzuna daha sonra da karnına sapladı. Yaralı kadın, karnına saplanan bıçakla yere yığıldı. Terzi'nin yerde kıvrandığını gören zanlı kasada bulunan 200 TL parayı ve kadının boynundaki kolyeyi alarak kayıplara karıştı. Yaralı kadının çığlık attığını duyan çevredeki vatandaşlar ise hemen 112 Acil Sağlık Ekipleri ve polise haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kadının karnına saplanan bıçağı hayati tehlikesi bulunduğu gerekçesi ile çıkarmadı. Yaralı Terzi için Bursa Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Servisi'nde bulunan doktorlara haber verildi. Karnındaki Rambo bıçağı ile hastaneye getirilen kadın ameliyata alındı.

Olay yerine gelen polis ekipleri ise çevredeki görgü tanıklarının ifadelerine başvurdu. Marketten alkol istedikten sonra kadını bıçaklayan ve daha sonra kayıplara karışan zanlıyı ise arama çalışmaları gece boyunca devam etti. Olay Yeri İnceleme Ekipleri ise market içersinde zanlıyı bulmak için delilleri toplamaya çalıştı. Zanlının, araçla kaçma ihtimaline karşı da çevrede yollar ve anayollar da trafik ekipleri tarafından kontrol altına alındı. Olayın yaşandığı yere yakın sokaklarda ise vatandaşların kimlik sorgusu yapıldı. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam