Karnı burnunda yakalandı!

Bursa'da bir kuyumcuya altın diye imitasyon künye satan 5 aylık hamile Birsen Akdağ (36) ile erkek arkadaşı Erkan Doğan (24) polis tarafından gözaltına alındı.Altıparmak Caddesi üzerinde bulunan bir kuyumcuya gelen Erkan Doğan (24) ve birlikte yaşadığı be

Karnı burnunda yakalandı!

Bursa'da bir kuyumcuya altın diye imitasyon künye satan 5 aylık hamile Birsen Akdağ (36) ile erkek arkadaşı Erkan Doğan (24) polis tarafından gözaltına alındı.

Altıparmak Caddesi üzerinde bulunan bir kuyumcuya gelen Erkan Doğan (24) ve birlikte yaşadığı beş aylık hamile Birsen Akdağ (36) imitasyon olan 14 gram ağırlığındaki künyeyi 695 liraya sattı. Şahısların işyerinden ayrılmasının ardından künyenin sahte olduğunu anlayan kuyumcu durumu polise bildirdi. 
 
Güvenlik kameralarından kullandıkları aracın plakasını tespit eden Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, zanlıların İzmir istikametine gittiklerini belirledi. Karacabey ilçesi girişinde plakası tespit edilen aracı durduran ekipler, iki kişiyi gözaltına aldı.
 
Polis tarafından şahısların araçlarında yapılan aramada ise bagaj kısmında stepne tekerleği altına gizlenmiş 5 adet imitasyon künye, demir bilye atan gaz tabancası, çok sayıda demir bilye ile gaz tüpü ele geçirildi.
 
Daha öncede aynı suçtan haklarında işlem yaplıdığı belirlenen zanlıların, sorgulamalarında künyeyi İstanbul'dan bir kuyumcudan aldıklarını ve sahte olduğunu bilmediklerini, tatile çıkmak için sattıklarını söyledikleri öğrenildi. 
 
İki şahıs,"dolandırıcılık" suçundan sevkedildiği Mahkemece Adli kontrol cezasına çarptırıldı. Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan zanlılar her gün karakola giderek imza atacaklar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam