Karısını önce kesti sonra ezdi

26 yaşındaki Önder Baytekin, Türkiye'de yeni evlendiği amca kızı 18 yaşındaki karısı Mizgin Baytekin'i önce bıçakladı, sonra da arabasıyla yaralı kadının üzerinden geçti. Polisten alınan bilgiye göre olay şöyle gelişti: Sabah erken saatlerde ormanlık alan

Karısını önce kesti sonra ezdi

26 yaşındaki Önder Baytekin, Türkiye'de yeni evlendiği amca kızı 18 yaşındaki karısı Mizgin Baytekin'i önce bıçakladı, sonra da arabasıyla yaralı kadının üzerinden geçti. Polisten alınan bilgiye göre olay şöyle gelişti: Sabah erken saatlerde ormanlık alandaki yolda park eden bir otomobilin içindeki kadın ve erkek tartışmaya başladılar.

Saat 02.00 sıralarındaki tartışma daha sonra kavgaya dönüştü ve Türk koca, genç kadını defalarca bıçaklayıp ağır yaralı halde arabadan attı. Kıskanç koca, bununla da yetinmeyerek otomobiliyle yerde yatan yaralı eşinin üzerinden geçti. Parçalanan genç kadın olay yerinde can verdi. Kıskançlık nedeniyle eşini öldürdüğünü söyleyen Antalyalı koca tutuklandı. Çiftin kısa bir süre önce Antalya'da evlendiği ve damadın turist vizesiyle karısını ziyarete geldiği belirlendi. 18 yaşındaki genç kadının ise Almanya doğumlu olduğu açıklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam