Karısına tecavüz edeni böyle öldürdü

 Tokat'ta yaşayan 24 yaşındaki Eray D. eşine tecavüz ettiğini ileri sürdüğü 39 yaşındaki Dursun Sağır'ı sokak ortasında bıçaklayarak öldürdü. Bıçaklama anı sokaktaki güvenlik kameralarına da yansıdı. Olay kent merkezinde 2 gün önce meydana geldi. Tokat'ta

Karısına tecavüz edeni böyle öldürdü

 

Tokat'ta yaşayan 24 yaşındaki Eray D. eşine tecavüz ettiğini ileri sürdüğü 39 yaşındaki Dursun Sağır'ı sokak ortasında bıçaklayarak öldürdü. Bıçaklama anı sokaktaki güvenlik kameralarına da yansıdı.
 
Olay kent merkezinde 2 gün önce meydana geldi. Tokat'ta yaşayan ve işssiz olduğu öğrenilen evli ve iki çocuk babası 24 yaşındaki Eray D. eşi Y.D. ile ilişkisi olduğunu öne sürdüğü evli ve dört çocuk babası serbest meslekle uğraşan 39 yaşındaki Dursun Sağır ile Gaziosmanpaşa Bulvarı üzerinde bulunan İl Emniyet Müdürlüğü binası karşısında karşılaştı. İkili arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Ardından Eray D. üzerinde taşıdığı bıçağı çıkararak Dursun Sağır'a saldırdı. Kaçmaya çalışan Sağır'ı yakalayan Eray D. bıçakladı. Ağır yaralanan Dursun Sağır, ambulansla kaldırıldığı Gaziosmanpaşa Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.OLAY GÜVENLİK KEMARASINDASokak ortasında yaşanan cinayet olay yerini gören güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, Dursun Sağır elinde bıçak olan Eray D.'den kaçarak yolun karşısına geçiyor. Burada kaldırım kenarında bulunan ağaç etrafından dönmeye başlayan Dursun Sağır dengesini kaybederek yere düşüyor. Eray D. ise yüzlerce kişinin önünde yerde yatan Dursun S.'yi bıçaklıyor. Görüntülerde bir kişinin kavgayı ayırmaya çalıştığı fakat başarılı olamadığı görülüyor. Zanlı Eray. D'yi polis ekipleri etkisiz hale getiriyor. 
 
TECAVÜZ İDDİASI
 
Olaydan sonra götürüldüğü Emniyet Müdürlüğü'nde polise ifade veren Eray D., Dursun Sağır'ın eşine tecavüz ettiğini ileri sürerek, bu nedenle bıçakladığını söylediği öğrenildi. Yapılan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen Eray D. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayda ölen Dursun Sağır ise toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler