Karısı intihar etti o izledi!

Şiddet gördüğü gerekçesiyle boşandığı eski eşi Muhittin Özcoşkun’un Tarabya’daki evinin penceresinden düşen Gülay Yaşar’ın ölümüyle ilgili savcı, genç kadının intihar ettiğine karar verdi.Ancak eski eş ifadesinde, Gülay’ın “kendimi atacağım” dediği sırada

Karısı intihar etti o izledi!

Şiddet gördüğü gerekçesiyle boşandığı eski eşi Muhittin Özcoşkun’un Tarabya’daki evinin penceresinden düşen Gülay Yaşar’ın ölümüyle ilgili savcı, genç kadının intihar ettiğine karar verdi.

Ancak eski eş ifadesinde, Gülay’ın “kendimi atacağım” dediği sırada, kendisinin de kanepede bacak bacak üstünde onu seyrettiğini söyledi Gülay Yaşar 29 Ağustos 2011 günü bir yıl evli kalarak şiddet gördüğü gerekçesiyle boşandığı eski eşi Muhittin Özcoşkun’a ait Tarabya’daki evin penceresinden düşerek hayatını kaybetmişti.

Olayın cinayet olduğunu savunan Yaşar’ın ailesi kızlarının ölümünden olayın tek görgü tanığı olan eşki eş Muhittin Özcoşkun’u sorumlu tutmuştu. Olayın ardından gözaltına alınan Özcoşkun ise savcılık tarafından serbest bırakılmıştı.

Soruşturmayı yürüten savcı Faruk Erşan Yılmaz, Gülay Yaşar’ın kendi iradesiyle intihar ettiğini ve üçüncü kişilere yüklenebilecek kusur bulunmadığı gerekçesiyle dosyaya takipsizlik kararı verdi. Takipsizlik kararında incelemede olaya konu 3. kattaki daire giriş kapısında herhangi bir zorlama izi bulunmadığı, sol tarafta bulunan salon penceresinin açık olduğu, evde herhangi bir suç unsurunun bulunmadığının belirtildiği anlatıldı. Kararda Gülay Yaşar’ın 2 Eylül 2011 günü yaşamını yitirdiği ve Adli Tıp Kurumu raporunda Yaşar’ın kafatası ve omurga kırıkları ile birlikte beyin kanaması sonucu öldüğünün belirtildiği ifade edildi.

‘Silah zoruyla olabilir’ Takipsizlik kararında Gülay Yaşar’ın babası Duran Yaşar’ın ifadesinde kızının eski eşi Muhittin Özcoşkun’un kızını tehdit etmesinden dolayı evden uzaklaştırma cezası olduğunu ve olaydan hemen sonra kaçtığını söylediği belirtildi.

Yaşar’ın ifadesinde kızının silah zoru ile atlamış olabileceğini ayrıca Özcoşkun’un evde Pitbull köpeği olduğunu onu da kızının üstüne salmış olabileceğini belirttiği anlatıldı. Kararda Özcoşkun ifadesinde eşi atlamadan önce kanepede oturduklarını bir ara ayağa kalkarak sigara aldığını “ben kendimi atacağım” dediğini kendisinin de kanepede bacak bacak üstüne atıp onu seyrettiğini, Gülay’ın kendisini atacağına ihtimal vermediğini, bazen istediklerini yaptırmak için bu şekilde davrandığını söylediği ve aradan saniyeler geçtiği sırada pencereye çıkarak kendisini aşağıya attığını söylediği anlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler