Kardelen'in katili verilmeyecek

Rürup, bugün yaptığı açıklamada, Türk makamlarının bunu daha şimdiden kendilerine bildirdiğini belirterek, “Biz tabii ki buna saygı duyuyoruz” dedi.Rürup, Aydın ve İzmir çevresinde aranmakta olan Kur'un, yakalandıktan sonra Türkiye'de mahkeme huzuruna çık

Kardelen'in katili verilmeyecek

Rürup, bugün yaptığı açıklamada, Türk makamlarının bunu daha şimdiden kendilerine bildirdiğini belirterek, “Biz tabii ki buna saygı duyuyoruz” dedi.

Rürup, Aydın ve İzmir çevresinde aranmakta olan Kur'un, yakalandıktan sonra Türkiye'de mahkeme huzuruna çıkartılarak yargılanacağını kaydetti.

Paderborn polisi ve Rürup, dün yaptıkları açıklamalarda, evli olduğunu belirttikleri Kur'un, cinayetten kısa bir süre sonra Türkiye'ye kaçtığının tahmin edildiğini belirtmişlerdi. Kardelen'in cesedi 15 Ocakta Paderborn yakınlarındaki Möhnesee adlı gölün sahilinde bulunmuştu.

 

İLGİLİ HABERLERİMİZ:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler