Karadenizli işadamı vefat etti

ORDU’da yaşayan ve Türkiye’deki LPG sektörüne ‘Karadeniz Tüpgaz’ markasıyla giren şirketin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı 61 yaşındaki İsmail Hakkı Yılmaz geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Ordulu sanayici ve işadamı İsmail Hakkı Yılmaz, dü

Karadenizli işadamı vefat etti

ORDU’da yaşayan ve Türkiye’deki LPG sektörüne ‘Karadeniz Tüpgaz’ markasıyla giren şirketin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı 61 yaşındaki İsmail Hakkı Yılmaz geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Ordulu sanayici ve işadamı İsmail Hakkı Yılmaz, dün Ünye'de kaldığı otel odasında oturduğu kanepede kalp krizi geçirdi. Uzun süre kendisinden haber alınamayınca odaya giren otel görevlileri Yılmaz’ın cesediyle karşılaştı. Yılmaz için bugün Ordu Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Karadeniz Tüpgaz A.Ş. ve Samçelik A.Ş. tesisleri önünde tören düzenlendi. Törene Ordu Valisi Orhan Düzgün’ün yanı sıra ailesi, yakınları, iş ve siyaset dünyasından birçok isim katıldı. Buradaki törende İsmail Hakkı Yılmaz’ın eşi Müjgan Yılmaz, oğlu Yunus Emre ve kızı Esra Yılmaz taziyeleri kabul etti.

CENAZE İSTANBUL'A GÖNDERİLDİ

Demokrat Parti Genel İdari Kurulu üyesi de olan İsmail Hakkı Yılmaz’ın cenaze namazı kendisine ait sanayi tesislerinde kılındıktan sonra Ordu Belediyesi’ne ait cenaze aracıyla 1992- 1995 yılları arasında Kulüp Başkanlığı yaptığı Orduspor Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri önüne getirildi. Yılmaz’ın tabutu, Orduspor yöneticileri ve futbolcuları tarafından karşılandı. Yılmaz’ın tabutuna üzerinde 52 sırt numarasıyla ‘İ.Hakkı Yılmaz’ yazan Orduspor forması ve bayrağı örtüldü. Burada yapılan kısa konuşmanın ardından İsmail Hakkı Yılmaz’ın cenazesi Samsun Çarşamba Havaalanı’ndan tarifeli uçakla toprağa verilmek üzere İstanbul’a götürüldü. Yılmaz’ın naaşı, yarın İstanbul Levent Camii’de ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam