Karadeniz usulü buz pateni!

Paten kayanların içerisinde Belediye Başkanı Hacı Ali Polat da vardı. Bayburtlularla birlikte paten keyfi yapan Başkan Polat, doğal ortamda kaymanın keyifli olduğunu söyledi. Belediye Başkanı H.Ali Polat, "Ben ilk defa bu patenleri giydim. Bir kez düştüm,

Karadeniz usulü buz pateni!

Paten kayanların içerisinde Belediye Başkanı Hacı Ali Polat da vardı. Bayburtlularla birlikte paten keyfi yapan Başkan Polat, doğal ortamda kaymanın keyifli olduğunu söyledi.

 

Belediye Başkanı H.Ali Polat, "Ben ilk defa bu patenleri giydim. Bir kez düştüm, burada öncelikle ayakta kalmayı başarmak gerekiyor. Özellikle şu mesajı iletmek istiyorum, batıda veya büyük şehirlerde para ödenerek yapılan bu spor Bayburt'ta doğal ortamda parasız olarak yapılıyor. Burasının daha iyi olması için itfaiyeyle üzerine su serperek paten kaymak için daha iyi bir zemin oluşturduk. Sosyal imkanların azlığından yakınanlara buraya gelip patenle kayak yapmalarını tavsiye ediyorum.

 

Önümüzdeki yıl buranın kapasitesini artırmayı hedefliyoruz. Gerekirse burada buz pateni yarışması dahi yapabiliriz. Buradaki tesiste patenler var, isteyen oradan temin ederek kayabiliyor.

 

Rağbet çoğaldığı zaman Belediye adına paten alarak burada kaymak isteyenlere imkanı sunacağız. Ayrıca şunu söylemek istiyorum, burada ayakta durmak siyasette ayakta durmaktan daha kolay. Siyasete soyunanlara tavsiye ediyorum. Yakında seçim var, Aday olacaklar önce gelip burada ayakta durmayı öğrensinler" diye konuştu.

 

Küçük büyük herkesin severek yaptığı buz pateni sporu 7'nden 70'e bütün Bayburtlular'ın ilgi odağı haline geldi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam