Kar geliyor parolalı fuhuş baskını

Taksim'de bir eğlence mekanına yapılan operasyonda fuhuş ve fuhuşa aracılık yaptıkları iddia edilen 15'i kadın 25 kişi gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak ve Kumar Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, Taksim Talimhane Caddesi'ndeki diskotekte fuhuş p

Kar geliyor parolalı fuhuş baskını

Taksim'de bir eğlence mekanına yapılan operasyonda fuhuş ve fuhuşa aracılık yaptıkları iddia edilen 15'i kadın 25 kişi gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak ve Kumar Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, Taksim Talimhane Caddesi'ndeki diskotekte fuhuş pazarlığı yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Müşteri gibi içeri giren biri kadın 3 polis, garsonlara bahşiş verip sahnede dans eden kadınlardan birini masalarına çağırdı. Yapılan fuhuş pazarlığının ardından polislerden biri dışarıda güvenlik önlemi alan meslektaşlarını telefonla arayıp, "Kar geliyor. Yolda gizli buzlanma var. Yavaş gelin "diyerek baskın için start verdi. Yapılan baskında

Operasyonda, çoğunluğu Rus, Ukrayna ve Moldovya uyruklu 15 kadın ile bunlara aracılık yaptığı belirlenen 10 erkek gözaltına alındı. Şüpheliler, hastanede yapılan sağlık kontrollerinden sonra Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Yapılacak yasal işlemlerin ardından yabancı uyruklu kadınların sınır dışı edileceği, fuhuşa aracılık yaptığı belirtilen kişilerin ise savcılığa sevk edileceği söylendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler