Kamyonet ile otomobil çarpıştı

Konya'da kamyonet ile karşı yönden gelen otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında hurdaya dönen her iki aracın sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza sonrası yola fırlayan her iki sürücü, 112 görevlileri ve yoldan tes

Kamyonet ile otomobil  çarpıştı

Konya'da kamyonet ile karşı yönden gelen otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında hurdaya dönen her iki aracın sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza sonrası yola fırlayan her iki sürücü, 112 görevlileri ve yoldan tesadüfen geçen 3 sağlık görevsi tarafından yaklaşık 45 dakika kalp masajı yapılarak hayata döndürülmeye çalışıldı.

Kaza, saat 22.30 sıralarında Konya-Beyşehir karayolunun 19. kilometresi merkez Meram ilçesine bağlı Belenbaşı Beli mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Konya'da Beyşehir istikametine giden Ahmet Boztaş (25) idaresindeki 06 PBC 96 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Abdullah Tuncer (43) idaresindeki 42 ATC 28 plakalı kamyonetle kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle savrulan otomobil bariyerlere, kamyonet ise şarampole sürüklenerek durabildi.

Feci kazada araçlarından yola fırlayan sürücülere ilk müdahale olay yerinden tesadüfen geçen 3 sağlık görevlisi tarafından yapıldı. Kısa bir süre sonra olay yerine ulaşan 112 ekiplerinde müdahale etmesiyle kalbi duran sürücülere müdahale edildi. Sürücülerin hayata döndürülmesi için yoğun çaba sarf eden sağlık görevlileri yaklaşık 45 dakika kalp masajı yaptı.

Bu sırada kaza yerine gelen sürücülerden Abdullah Tuncer'in yakını olan bir kişi, sağlık görevlilerinin çalışmasını ellerini birleştirip dua ederek bekledi. Ancak yapılan 45 dakikalık kalp masajına rağmen duran kalpleri çalıştırılamayan sürücüler, kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kaza nedeniyle karayolunda trafik bir süre aksadı. Hayatını kaybeden sürücüler, polis ve savcının incelemelerinin ardından otopsi için Konya Numune Hastanesi morguna kaldırıldı.

Hurdaya dönen araçlar da oto parka çekildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam