Kalp krizi uçak indirdi

Emirates Hava Yolları'nın Dubai-Manchester seferini yapan uçağı, bir yolcunun kalp krizi geçirmesi nedeniyle İstanbul Atatürk Havalimanı'na acil iniş yaptı. Alınan bilgiye göre, UAE 025 sefer sayılı Boeing 777 tipi uçakta bulunan İngiliz uyruklu yolcu Don

Kalp krizi uçak indirdi

Emirates Hava Yolları'nın Dubai-Manchester seferini yapan uçağı, bir yolcunun kalp krizi geçirmesi nedeniyle İstanbul Atatürk Havalimanı'na acil iniş yaptı.

Alınan bilgiye göre, UAE 025 sefer sayılı Boeing 777 tipi uçakta bulunan İngiliz uyruklu yolcu Donald Grafton (81), uçağın Dubai'den kalkmasından bir süre sonra fenalaştı. Bunun üzerine uçak, en yakın alan olan Atatürk Havalimanı'nın kontrol kulesiyle irtibata geçerek acil iniş izni istedi. Uçağın acil iniş yapmasının ardından kalp krizi geçirdiği anlaşılan yolcu, ambulansla International Hospitol'e kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam