Kahramanmaraş'ta patlama: 4 ölü!

Kahramanmaraş'ta'ta kot boyama fabrikasının boya kazanında meydana gelen patlamada 1 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı. Göçük altında kalan 3 işçinin de kurtarılması için çalışma başlatıldı.Olay saat 12.30 sıralarında Kahramanmaraş- Kayseri karayolu üzerinde

Kahramanmaraş'ta patlama: 4 ölü!

Kahramanmaraş'ta'ta kot boyama fabrikasının boya kazanında meydana gelen patlamada 1 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı. Göçük altında kalan 3 işçinin de kurtarılması için çalışma başlatıldı.

Olay saat 12.30 sıralarında Kahramanmaraş- Kayseri karayolu üzerindeki bir kot boyama fabrikasında meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir nedenle fabrikanın boya kazanı büyük bir gürültüyle patladı.

Patlama sırasında kazanın bulunduğu bölümün çatısı çöktü. Göçük altında kalan işçilerden 1'i hayatını kaybederken yaralanan 6 işçi ise Kahramanmaraş Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Göçük altında 3 işçinin daha olduğu bilgisi üzerine arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Olay yerine gelen Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, patlamanın nedeninin henüz belirlenemediğini, 1 işçinin öldüğünü, 6 işçinin yaralandığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam