Kadınlara ''pembe otobüs'' talebi

 Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı tarafından metrobüs hattında kadınların kullanımına özel "Pembe metrobüs" uygulamasına geçilmesine dair düzenlenen imza kampanyasında toplanan 60 bin imza, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a posta il

Kadınlara ''pembe otobüs'' talebi

 

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı tarafından metrobüs hattında kadınların kullanımına özel "Pembe metrobüs" uygulamasına geçilmesine dair düzenlenen imza kampanyasında toplanan 60 bin imza, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a posta ile gönderildi.

İl Başkanı Selman Esmerer, "Bize göre her 3-4 araçtan sonra 1 adet pembe renkli metrobüsün isteyen kadın yolcular için sefere konulması gerekmektedir. İsteyen kadın yolcular normal seferlerdeki araçları, isteyenler de pembe renklileri kullanarak seyahat edeceklerdir. Bu uygulama kadınların olumsuz seyahat koşullarını asgariye indirecek ve hanımlara huzurlu yolculuk etme imkanı sağlayacaktır" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam