Kadın kocasının gözünü morarttı!

 Kadına şiddet haberlerinin yükseldiği Türkiye'de bu kez örneğine az rastlanır bir olay yaşandı. Çorlu'da seyyar satıcılık yaparak geçimini sağlamaya çalışan ve 6 çocuğu olan Mustafa Öztürk (56), eşi Ayşe Öztürk'ün kendisine şiddet uyguladığını ve girdikl

Kadın kocasının gözünü morarttı!

 

Kadına şiddet haberlerinin yükseldiği Türkiye'de bu kez örneğine az rastlanır bir olay yaşandı. Çorlu'da seyyar satıcılık yaparak geçimini sağlamaya çalışan ve 6 çocuğu olan Mustafa Öztürk (56), eşi Ayşe Öztürk'ün kendisine şiddet uyguladığını ve girdikleri tartışma sonucu gözünün morardığını ileri sürdü.

 

Eşinin kendisini Çorlu'da istemediğini ve köye gitmesi için ısrar etmesi dolayısıyla eşiyle tartışmaya başladıklarını belirten Mustafa Öztürk, "Gözüme karım vurdu, çocuklar destek veriyor karım da vurdu. Sen köye git diyorlar. Eşim, burada işimize yaramazsın sen köye git diyor. Sen buraya layık değilsin biz çocuklarla idare ederiz diyor. Ne yapacağımı bilemiyorum ortada kaldım. Tartışma çıktı, köye git diyor bana çocuklarımın hepsi onu destekliyor 6 tane çocuğumuz var" dedi.

 

Tartışmanın ardından eşinin gözüne vurduğunu söyleyen Mustafa Öztürk, "Eşim Ayşe Öztürk gözüme vurdu karakola gittim, karakol da bize destek vermedi. Oradan eve gittik ne yapalım. Bu böyle olmaz ki, hep erkekler ezilip kadınlar güçlü olmaz ki. Kadınlar hep kendini savunuyorlar, erkekler evde eziliyorlar kimse bizim hakkımızı aramıyor" diye konuştu.

 

 

 

Kadın hakları ile ilgili kanun olduğunu ancak erkeklerin hakları ile ilgili herhangi bir kanun olmadığını ifade eden Öztürk, "Kanun saçma, kanunlarda erkeklere hiç destek yok. Erkekler eziliyor caddelerde sokaklarda yatıyor, kimse destek vermiyor, kadına gelince haydi. Herkes kadını destekliyor erkekler ne olacak. Erkekler dayanışma içerisinde değil, kadınlar bir şey olduğu zaman bir araya geliyorlar. Karısı pazara çıkıyor erkeğin sözü geçmiyor kadın ne derse o. Ne yapacağımızı bilemiyoruz" şeklinde konuştu.

 

Hep kadına şiddetin haberlere yansıdığını, kendisinin de eşinden şiddet gördüğünü anlatan koca Mustafa Öztürk, "Kadına şiddet mi? Nerede şiddet, biz erkekler de şiddet görüyoruz. İşte bizde şiddet görüyoruz. Eşim bana şiddet gösteriyor köye git ben seni istemiyorum diyor. Gözümün haline bakın, mosmor, bu yine iyi hali. Buz koydum da şişkinliği indi" dedi.

 

Erkeklerin kendisine destek olmasını isteyen Öztürk, "Erkekler hani erkekler yok ki. Erkekler uyuyor, kadınlar yürüyüş yapıyor erkekler hep eziliyoruz. Eşim biraz insanlığı görsün, yani pazarı görünce parayı görünce hep para. Bir gün olur para biter ömür biter ama bana destek vermiyor. Hep beni eziyor. Erkek haklarını neden ihmal ediyorlar neden aramıyorlar. Bir de onların maddi durumu nasıldır evde. Benim aylığım yok bir şeyim yok, emekliliğim yok bir şeyim yok. Kimse para vermiyor ki, bir şeyler satarak para kazanmaya çalışıyorum" diye konuştu.

 

Seyyar satıcılık yaparken güneş gözlüğü takarak gözündeki morluğu gizlemeye çalışan Öztürk, "Gözüm dikkat çekiyor görenler ne oldu diye soruyor. Karım vurdu diyorum ve utanıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam