Kaçan kızlar bakın ne halde yakalandı

İstanbul’da bir yetiştirme yurdunda kalan 6 kız çocuğu, önceki gün gezmek amacıyla bakıcı anneleri tarafından dışarı çıkarıldı. Bakırköy’e götürülen kızlar, sigara içme bahanesiyle bakıcı annelerinin yanından uzaklaştı, ardından da trene binerek kayıplara

Kaçan kızlar bakın ne halde yakalandı

İstanbul’da bir yetiştirme yurdunda kalan 6 kız çocuğu, önceki gün gezmek amacıyla bakıcı anneleri tarafından dışarı çıkarıldı. Bakırköy’e götürülen kızlar, sigara içme bahanesiyle bakıcı annelerinin yanından uzaklaştı, ardından da trene binerek kayıplara karıştılar. Bakıcı anne ve yurt müdürünün başvurusu üzerine polis harekete geçti. Polis, kaçan kızlardan 2’sinin Beyoğlu Balo Sokak’taki bir barda olduğu ihbarını aldı. Bara baskın yapıldı. 

SAHNEDE YAKALANDILAR 
 
Polis kızları, sahnede sutyen ve kısa şortla buldu. İki kıza striptiz ve konsomatrislik yaptırıldığı belirlendi. İşletme sahibi A.T. gözaltına alınırken kızlar yurda götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler