Kaçak Shakira yakalandı

Denizli'nin Muratdede Mahallesi'ndeki bir otoparkta yaşayan iki yaşındaki Shakira isimli maymun, önceki gün kafesinden kaçtı. Tüm aramalara rağmen bulunamayan Shakira, mahalledeki evlere dadanıp özellikle mutfaklardaki marulları yemeye başlayınca vatandaş

Kaçak Shakira yakalandı


Denizli'nin Muratdede Mahallesi'ndeki bir otoparkta yaşayan iki yaşındaki Shakira isimli maymun, önceki gün kafesinden kaçtı. Tüm aramalara rağmen bulunamayan Shakira, mahalledeki evlere dadanıp özellikle mutfaklardaki marulları yemeye başlayınca vatandaşlar isyan noktasına geldi. Maymunun sahibi vatandaşlar, 3 gündür Shakira'yı yakalayamayınca Denizli Belediyesi ekiplerine haber verdi. Çatıdan çatıya kaçan Shakira'nın yakalanması için belediye ekipleri harekete geçti. Shakira bir evin çatısında

görülünce operasyon başlatıldı. Hayvanın hiç bir zarar görmeden yakalanması için titiz bir çalışma sürdürüldü ancak bu çok da kolay olmadı. Çatıdan çatıya atlayıp ekipleri ve vatandaşları yoran Shakira, belediye ekiplerinin uyuşturucu iğnesi ile bir çatıda hareketsiz kaldı. Yarı baygın hale gelen Shakira, ekiplerce yakalanıp götürüldü.

Maymunu yakalamanın sevincini yaşadıklarını söyleyen Sabri Yayla, "Biz, oto yıkama servisinde çalışıyoruz. Çocuklar maymundan

korkuyordu. Yakaladığımız için mutluyuz. Biz bu hayvanı seviyoruz. 3 gündür ağaçlarda, çatılarda koşturuyordu. Marulları çalınan teyzelerin marullarını pazardan alacağız. Belediye ekiplerine teşekkür ederim" dedi.

ARTIK SEVMİYORUM

Maymuna kavuşmanın sevincini yaşayan Mertol Orhan isimli genç ise verdiği tepkiyle herkesi şaşkına çevirdi. Bundan sonra maymunun kaçmaması için her türlü önlemi alacaklarını söyleyen Mertol Orhan, "Tasmasını takmak istiyorduk ancak taktırmıyordu. Çok tehlikeli bir hayvan aslında. Ben onu artık sevmiyorum. Kaçtığı için soğudum ondan. Bu hayvan arızalı. Onun bunun marulunu yiyor. Milletle bizi ters düşürüyor. Yaptığı yanlış. Mahalleli gelip bize şikayet ediyor. Biz maymun muyuz? Biz mi yedik marulları?"

dedi.

Daha sonra kafesine konulan Shakira isimli maymun, kendisine tasma takılmak istenince huysuzlaştı. Uzun uğraşlara rağmen tasması takılamayan maymun, uyuşturucunun etkisini göstermesiyle kafesinin içinde uyudu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler