Kablo TV 1 YTL

Türksat, Kablo İnternet abonelerine 1 Nisan'dan itibaren Kablo TV hizmetini 1 YTL'ye vermeye başladı. Kampanya 31 Aralık'a kadar devam edecek. Türksat'tan yapılan açıklamada, Türksat A.Ş'nin Kabloİnternette kampanya daha başlattığı bildirildi. 512 Kbps ve

Kablo TV 1 YTL
Türksat, Kablo İnternet abonelerine 1 Nisan'dan itibaren Kablo TV hizmetini 1 YTL'ye vermeye başladı. Kampanya 31 Aralık'a kadar devam edecek.

Türksat'tan yapılan açıklamada, Türksat A.Ş'nin Kabloİnternette kampanya daha başlattığı bildirildi. 512 Kbps ve üzeri sınırsız tarifedeki Kablo İnternet abonelerine 7 YTL'lik Kablo TV hizmetinin 1 Nisan'dan itibaren, 1 YTL'ye verilmeye başlandığı belirtilen açıklamada şöyle denildi:
“İki yıl süre ile Kablo İnternette kalmayı taahhüt eden tüm aboneler bu hizmetten faydalanabilecek. Mevcut Kablo İnternet aboneleri de 2 yıllık sözleşme imzalayanlar ile Kablo TV abonesi olup, Kablo İnternete abone olacaklar da indirimden faydalanabilecekler. Kampanya, 31 Aralık'a kadar devam edecek.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler