Kabaktan radyo yaptı

 Mehmet Karacaoğlu(46) radyo parçalarını bir bal kabağının içerisine yerleştirerek ilginç bir tasarım ortaya çıkardı. Köylerinde evde otururken bal kabağını gördüğünü anlatan Karacaoğlu, "Bal kabağı içerisine radyo parçalarını yerleştirdim. Kabağın ucunda

Kabaktan radyo yaptı

 

Mehmet Karacaoğlu(46) radyo parçalarını bir bal kabağının içerisine yerleştirerek ilginç bir tasarım ortaya çıkardı. Köylerinde evde otururken bal kabağını gördüğünü anlatan Karacaoğlu, "Bal kabağı içerisine radyo parçalarını yerleştirdim. Kabağın ucundan da antenini çıkardım. Gövdesini de çivi ile deldim. Çok da güzel sesi çıkıyor. Kabaktan da radyo oluyormuş. İş yerimde dinliyorum." dedi.

Radyo dinlemek için komşusunun iş yerine gelen bir esnaf "Arkadaşımız 'kabak radyo' icat etmiş, biz de onu dinlemeye geliyoruz. Radyoda ayar düğmesi ve ses ayar düğmesi de var. Anteni uzuyor kısalıyor. Kabak tatlısı ye, kabak radyosu dinle. Var mı böyle bir icat?" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler