Japon hemşireye tecavüze 29 yıl!

25 Aralık'ta meydana gelen olayda tatil için Türkiye'ye gelen Japon M.M.'ye televizyon vericilerinin olduğu Toğdağı'nda fotoğraf çekerken 19 yaşındaki Müslüm Z.'nin bıçak tehdidiyle mağaraya götürüp tecavüz ettiği öne sürüldü. Zanlının, Japon kadının çant

Japon hemşireye tecavüze 29 yıl!

25 Aralık'ta meydana gelen olayda tatil için Türkiye'ye gelen Japon M.M.'ye televizyon vericilerinin olduğu Toğdağı'nda fotoğraf çekerken 19 yaşındaki Müslüm Z.'nin bıçak tehdidiyle mağaraya götürüp tecavüz ettiği öne sürüldü. Zanlının, Japon kadının çantasındaki bin 500 dolar, 200 euro, 80 bin Japon yeni ile 250 TL parasını da gasp ettiği iddia edildi. Zanlı, kaçarken Japon hemşirenin çektiği fotoğrafından yola çıkılarak yakalanıp çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili soruşturma tamamlanıp Müslüm Z. hakkında iddianame hazırlandı. Zanlı hakkında "Silahla yağma ve nitelikli cinsel saldırı" suçlarından 29 yıla kadar hapis istendi. Zanlının gasp ettiği dövizlerin bir kısmını bozdurduğu ve 600 lirayı harcadığı, bin dolar, 100 euro, 80 bin yen ve 250 liranın ise Topdağı'nda kayalar arasında gazeteye sarılı olarak bulunduğu belirtildi. İddianamede şüpheli Müslüm Z.'nin Japon kadınla kendi rızasıyla cinsel ilişkiye girip, paraları da kendisinin verdiğini öne sürdüğü ifade edildi. Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim dalından alınan raporda M.M.'de kişiye bağlı olarak akut stres bozukluğunun saptandığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam