Jandarma yollara düştü

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Toplum Destekli Güvenlik Hizmeti Kısım Amirliği ile Çocuk ve Kadın Koruma Kısım Amirliği, ‘Şiddete Son Demek İçin Göz Yumma, Sessiz Kalma’ sloganı ile aile içi şiddeti önlemek için yollara düşerek toplumu bilgile

Jandarma yollara düştü

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Toplum Destekli Güvenlik Hizmeti Kısım Amirliği ile Çocuk ve Kadın Koruma Kısım Amirliği, ‘Şiddete Son Demek İçin Göz Yumma, Sessiz Kalma’ sloganı ile aile içi şiddeti önlemek için yollara düşerek toplumu bilgilendiriyor. 

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Toplum Destekli Güvenlik Hizmeti Kısım Amirliği ile Çocuk ve Kadın Koruma Kısım Amirliği’nin ortaklaşa çalışması ile aile içi şiddet ile ilgili kadın, erkek ayırmadan toplumu bilinçlendirmek maksadıyla yaptığı çalışma büyük ilgi gördü. Edremit ilçesine bağlı Altınoluk beldesindeki semt pazarında vatandaşlara broşür ve karanfil dağıtan Jandarma yetkilileri, vatandaşları bilgilendirdi. Karşılarına çıkan özellikle bayan jandarma komutanlarının elinden bilgilendirme broşürleri alan vatandaşlar, uygulamayı takdirle karşıladı.

Dağıtılan bilgilendirme broşürlerinin içeriğinde ise, şiddet gören kadın, çocuk ve erkeklerin yeni yürürlüğe giren yasalarla ilgili bilgileri bulunuyor. Jandarma teşkilatı, yaptığı bu çalışma ile halkla iç içe ve mağdurun yanında olduğunu bir kez daha kanıtladı. Balıkesir ilinde ilk kez gerçekleştirildiği bilinen bu faaliyetin devamının da yapılacağı öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam