İzmit'de piton yılanı paniği

 İtfaiye ekipleri ve bir radyo çalışanı tarafından yakalanan yılan, özel kabına konuldu. Karabaş Mahallesi Leyla Atakan caddesindeki Kınay apartmanının çatısında büyük bir yılan görev vatandaşlar, durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Polisler çevr

İzmit'de piton yılanı paniği

 

İtfaiye ekipleri ve bir radyo çalışanı tarafından yakalanan yılan, özel kabına konuldu.
 
Karabaş Mahallesi Leyla Atakan caddesindeki Kınay apartmanının çatısında büyük bir yılan görev vatandaşlar, durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Polisler çevrede önlem alırken, itfaiye ekipleri de binanın çatı katına çıktı. Pitonun binada faaliyet gösteren yerel radyonun sahibi Tuncer Çiftçi tarafından çatı katında hobi olarak beslendiği belirlendi.
 
Zararsız olduğu belirtilen dev yılan, itfaiye ekipleri ile bir radyo çalışanı tarafından yakalandı. Piton, özel kabına konulurken, çatı katında 3 tane daha yavru piton ile bazı kuşların olduğu görüldü. Polisin hayvanların apartmanın çatı katında tutulmalarının yasal olup olmadığı konusunda araştırma başlattığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam