İzmir'de sevgili dehşeti

 Bunu duyan öfkeli sevgili, otomobili başka bir arabayla çarparak durdurdu ve içindeki 4 kişiyi bıçaklayarak kayıplara karıştı.Çınarlı'da, Gülay Dilaslan, ayrılmak istediği erkek arkadaşı T.Ö.'nün kendisini sürekli tehdit etmesi üzerine iki kızı ve damadı

İzmir'de sevgili dehşeti

 

Bunu duyan öfkeli sevgili, otomobili başka bir arabayla çarparak durdurdu ve içindeki 4 kişiyi bıçaklayarak kayıplara karıştı.

Çınarlı'da, Gülay Dilaslan, ayrılmak istediği erkek arkadaşı T.Ö.'nün kendisini sürekli tehdit etmesi üzerine iki kızı ve damadı ile adliyeye suç duyurusunda bulunmak için yola çıktı. Bu sırada Dilaslan'ın içerisinde bulunduğu otomobili şehir içerisinde kovaladıktan sonra çarparak durduran T.Ö., daha sonra sevgilisini, sevgilisinin iki kızını ve damadını bıçakla yaralayıp kaçtı.

Olay, Çınarlı Diş Hastanesi yakınlarında meydana geldi. Gülay Dilaslan, bir süre birlikte yaşadığı T.Ö.'den ayrılmak istedi. Bunu kabullenemeyen T.Ö., sürekli aradığı ve yolunu kestiği Dilaslan'ı tehdit etti. Tehditlere daha fazla dayanamayan Gülay Dilaslan, Bayraklı Adliyesi'nde savcılığa suç duyurusunda bulunmak için yanına kızları Derman Çevik, Remziye Çevik ve damadı Ferhat Kurtuluş'u da alarak yola çıktı.

ÇARPARAK DURDURDU DEHŞET SAÇTI

T.Ö., adliyeye gittiklerini öğrendiği Ferhat Kurtuluş yönetimindeki 35 HP 285 plakalı otomobili takip etmeye başladı. T.Ö.'nün tehditlerine aldırış etmeden yoluna devam edip durmayan Ferhat Kurtuluş, sokak aralarında izini kaybettirmek için kaçmaya başladı. Diş hastanesi önüne kadar süren kovalamaca sonunda T.Ö., aracıyla Kurtuluş'un kullandığı otomobile çarptıktan sonra önünü keserek durmasını sağladı. T.Ö., daha sonra, elinde bıçakla inerek saldırdığı Gülay Dilaslan, kızları Derman Çevik, Remziye Çevik ve damadı Ferhat Kurtuluş'u çeşitli yerlerdinden yaraladı.

ACISINI UNUTTU NİŞANLISINI TESELLİ ETTİ

Kanlar içerisinde yere yığılan yaralılardan Ferhat Kurtuluş kendi acısını unutup sağlık görevlilerinin müdahalesi sırasında nişanlısı Remziye Çevik'i teselli etmeye çalıştı. Dört yaralı, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Yaralılardan Gülay Dilaslan ile Derman Çevik'in sağlık durumunun ciddi olduğu, diğer iki kişinin ise durumlarının iyiye gittiği açıklandı. Olayın saldırgan T.Ö., bir süre kaçtığı otomobilini terk ettikten sonra yaya olarak kaçtı. T.Ö.'nün yakalanması için soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler