İzmir'de bıçaklı kavga: 1 ölü

Edinilen bilgiye göre, Bornova’nın Erzene Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi üzerinde meydana gelen olayda Umut Erdem (23) ile M.A. (19) ve A.A. (18) arasında henüz bilinmeyen bir nedenden tartışma çıktı. İlk olarak sözlü olarak seyir eden kavga sonrasında

İzmir'de bıçaklı kavga: 1 ölü

Edinilen bilgiye göre, Bornova’nın Erzene Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi üzerinde meydana gelen olayda Umut Erdem (23) ile M.A. (19) ve A.A. (18) arasında henüz bilinmeyen bir nedenden tartışma çıktı. İlk olarak sözlü olarak seyir eden kavga sonrasında kavgaya dönüştü. Kavga esnasında göğsünden aldığı bıçak darbesi sonucunda ağır yaralanan Erdem, olay yerine gelen ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Erdem, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamayarak hayatını kaybetti. Zanlılar olay yerinden hemen kaçarak uzaklaştı. Polis kaçan M.A. ve A.A.’yı olaydan kısa bir süre sonra yakalayarak gözaltına alındı. İki zanlıyı sorgulamak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü. Zanlıların verdikleri ilk ifadede kız arkadaşlarına laf attıkları için tartıştıklarını söyledikleri iddia edildi. Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından bugün sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam