"İyi niyetli hırsızlar" yakalandı

Hırsızlar, ifadelerinde, "Biz iyi niyetliyiz. Çaldıklarımızı fakir fukaraya dağıtıyoruz" dedi.İstanbul'da alışveriş merkezlerinden hırsızlık yapan 2 kişi, önce güvenlik kameralarına, ardından da polise yakalandı. Zanlıların ifadelerinde, "Biz iyi niyetliy

"İyi niyetli hırsızlar" yakalandı

Hırsızlar, ifadelerinde, "Biz iyi niyetliyiz. Çaldıklarımızı fakir fukaraya dağıtıyoruz" dedi.

İstanbul'da alışveriş merkezlerinden hırsızlık yapan 2 kişi, önce güvenlik kameralarına, ardından da polise yakalandı. Zanlıların ifadelerinde, "Biz iyi niyetliyiz. Çaldıklarımızı fakir fukaraya dağıtıyoruz" dedikleri öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, Bayrampaşa'da bir alışveriş merkezinde meydana gelen hırsızlık olayı üzerine harekete geçen polis, güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Müşteri gibi geldikleri markette parfüm ve diş macunu gibi ürünleri ceplerine dolduran zanlıların daha önceden sabıkaları bulunan Ali Nizami K. (35) ve Ferdi C. (32) olduğunu belirleyen polis harekete geçti. İki zanlı, Beylikdüzü'ndeki evlerinde gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği'nde ifadeleri alınan zanlıların, "Biz iyi niyetliyiz. Çaldıklarımızı fakir fukaraya dağıtıyoruz" dediği öğrenildi.

Güzel giyinen zanlıların hırsızlık sırasında dikkat çekmemek için alışveriş merkezlerinde ayrı ayrı dolaştıkları öğrenildi. Zanlılardan Ali Nizami K.'nın benzer suçlardan 18 ayrı sabıkası olduğu belirlendi. İfadeleri alınan zanlılar adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam