İtfaiye eri Avşar şehit oldu!

İzmir'in Karabağlar ilçesinde bulunan parke ve çelik kapı atölyesinde meydana gelen patlama sonrasında çıkan yangına müdahale eden itfaiye erlerinden biri şehit oldu.Olay sonrası parke ve çelik kapı atölyesinin içinde çıkan yangına müdahale eden itfaiye g

İtfaiye eri Avşar şehit oldu!

İzmir'in Karabağlar ilçesinde bulunan parke ve çelik kapı atölyesinde meydana gelen patlama sonrasında çıkan yangına müdahale eden itfaiye erlerinden biri şehit oldu.

Olay sonrası parke ve çelik kapı atölyesinin içinde çıkan yangına müdahale eden itfaiye görevlilerinden Ozan Avşar (35), depo kısmında parke yığınlarının altında kalarak ağır yaralanmıştı.

Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Avşar, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Avşar'ın ölümü ile patlamada hayatını kaybedenlerin sayısı 2'ye yükseldi. Patlamada ölen ikinci kişinin kimliği henüz belirlenemedi. Patlama sırasında işyerinde bulundukları iddia edilen 3 işçiden de hala haber alınamadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler