İşyeri yangını: 2 ölü, 1 yaralı

 Esenler'de bir kafede çıkan yangında, 2 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı. Olay saat 06.00 sıralarında meydana geldi. Esenler Fevzi Çakmak Mahallesi Orhangazi Caddesi üzerinde bulunan Barış Kafe'de henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı.Patlama ses

İşyeri yangını: 2 ölü, 1 yaralı

 

Esenler'de bir kafede çıkan yangında, 2 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı. 

Olay saat 06.00 sıralarında meydana geldi. Esenler Fevzi Çakmak Mahallesi Orhangazi Caddesi üzerinde bulunan Barış Kafe'de henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı.

Patlama sesi duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.

İtfaiyenin müdahalesi ile yangın kontrol altına alınarak kısa sürede söndürüldü. Kapıyı kırarak iş yerine giren itfaiye ekipleri olay yerinde yerde yatan 3 kişiyi gördü. Şahıslardan ikisinin hayatını kaybettiği anlaşılırken, baygın haldeki diğer yaralı ambulansla Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

3 gencin kafe çalışanı olduğu ve bazı günlerde işyerinde uyudukları öğrenildi. Tüp patlaması ihtimali üzerinde duran itfaiye ve polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler