'İşten geldim beni uyutmadı'

 BOLU'da, çalıştığı fabrikada gece vardiyasından çıktıktan sonra evine gelen ve uyumak isteyen Murat Karadeniz, "Bu saate kadar neredesin?" diye soran eşine kızarak dışarı çıktı. Murat Karadeniz, kendisini takip eden eşi Nurcan Karadeniz'i sokakta tekme t

'İşten geldim beni uyutmadı'

 

BOLU'da, çalıştığı fabrikada gece vardiyasından çıktıktan sonra evine gelen ve uyumak isteyen Murat Karadeniz, "Bu saate kadar neredesin?" diye soran eşine kızarak dışarı çıktı. Murat Karadeniz, kendisini takip eden eşi Nurcan Karadeniz'i sokakta tekme tokat dödü. Nurcan Karadeniz tedavi altına, öfkeli koca ise gözaltına alındı.
 
Olay saat 10.00 sıralarında, Aktaş Mahallesi Saraçhane Sokak'ta meydana geldi. Bir fabrikada işçi olarak çalışan Murat Karadeniz gece vardiyasından çıktıktan sonra evine geldi. İddiaya göre, uyumak isteyen Murat Karadeniz'e eşi Nurcan Karadeniz, "Bu saate kadar neredesin?" diye sorarak tartıştı. Sinirlenen Murat Karadeniz evden dışarı çıktı. Murat Karadeniz kendisini takip eden eşi Nurcan Karadeniz'i fark edince tekme tokat saldırdı. Nurcan Karadeniz yüzüne ve vücuduna aldığı darbelerle yere yığılırken, vatandaşlar polise ihbarda bulunup yardıma koştu.
 
'İŞTEN GELDİM BENİ UYUTMADI'
 
Araya giren vatandaşlar Murat Karadeniz'i sakinleştirirken, yerde kıvranarak ağlayan Nurcan Karadeniz'e ise su verdi. Sandalyeye oturup sigara içen Murat Karadeniz'e vatandaşlar tepki gösterdi. 112 Acil Servis ekibi Nurcan Karadeniz'i Köroğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırırken, Murat Karadeniz ise bağırarak, "Yeter artık. Bıktım bu kadından. İşten geldim, beni uyutmadı. Türkiye'de böyle bir kadın daha yoktur. Dışarıya çıktım takip etti. Ben de dayanamayıp dövdüm" dedi.
 
Polis Murat Karadeniz'i gözaltına alırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler