İşte o kadın için yakalama emri

Trabzon'da bir otelde birlikte kaldığı kişinin penisini uyurken kesen kadın hakkında, ifade vermeye gelmediği için Cumhuriyet Savcılığınca yakalama müzekkeresi çıkarıldı. Değirmendere semtindeki bir otelde, buluştuğu S.G'nin uyuduğu sırada bıçakla cinsel

İşte o kadın için yakalama emri

Trabzon'da bir otelde birlikte kaldığı kişinin penisini uyurken kesen kadın hakkında, ifade vermeye gelmediği için Cumhuriyet Savcılığınca yakalama müzekkeresi çıkarıldı.

Değirmendere semtindeki bir otelde, buluştuğu S.G'nin uyuduğu sırada bıçakla cinsel organını keserek bitişikteki otelin çatısını attığı iddiasıyla yakalanan İlknur T. (39), çıkarıldığı nöbetçi savcılıkça serbest bırakılmıştı.
Soruşturma için mağdur S.G'nin ifadesi ve sağlık durumuna ilişkin raporu bekleyen Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı, ilgili evrakın gelmesinin ardından tekrar ifadesine başvurmak için İlknur T'ye çağrıda bulundu.
Ancak ifade vermek üzere adliyeye gelmemesi ve bildirdiği adreste de bulunamaması üzerine, Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı'nca İlknur T. hakkında yakalama müzekkeresi çıkarıldı.
İlknur T'nin polis tarafından yakalanarak ifadesinin alınmasının ardından, ''bıçakla adam yaralamak'' iddiasıyla yargılanmasına başlanacağı belirtildi.

-OLAYIN GEÇMİŞİ-

İlknur T, Trabzon'un Değirmendere semtindeki bir otelde 3 Ağustosta birlikte olduğu S.G'nin uyurken penisini kesmiş ve bitişikteki bir otelin çatısına atmıştı.
Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne kaldırılan S.G'ye müdahalede bulunulurken, polis tarafında fenerle aranılarak bulunan organ, yerine dikilmek üzere hastaneye getirilmişti. Daha sonra İstanbul Tıp Fakültesi'ne sevk edilen S.G'nin penisi, yerine dikilmişti.
Olayın ardından Rize'nin İyidere ilçesinde yakalanan İlknur T. ise Trabzon Cumhuriyet Savcılığı'nca alınan ifadesinin ardından serbest bırakılmıştı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam