İşte fuhuş çetesinin kuralları

Antalya'da çökertilen Cennet Ç. liderliğindeki fuhuş çetesinin, pazarladığı kadınlara her sabah and içirdiği ve en çok müşteri kabul eden kadınlara, baskılı tişört verdiği ortaya çıktı Antalya'da 'Meltem' operasyonuyla çökertilen fuhuş çetesinin, eşi benz

İşte fuhuş çetesinin kuralları

Antalya'da çökertilen Cennet Ç. liderliğindeki fuhuş çetesinin, pazarladığı kadınlara her sabah and içirdiği ve en çok müşteri kabul eden kadınlara, baskılı tişört verdiği ortaya çıktı

Antalya'da 'Meltem' operasyonuyla çökertilen fuhuş çetesinin, eşi benzeri görülmemiş çalışma yöntemleri polis tarafından ortaya çıkartıldı. Polis, Cennet Ç. liderliğindeki fuhuş çetesinden 7'si kadın 23 kişiyi gözaltına aldı.

Çete üyelerinin çalışma biçimlerini de araştıran deneyimli Ahlak Masası dedektifleri bile Cennet Ana'nın uygulamaları karşısında şaşkına döndü. Her sabah işe başlamadan önce tüm çete üyelerine Cennet Ç. tarafından yazılan özel andın okutulduğunu belirleyen polis, “Yarab, bana mal verdiysen, saadetimi alma, kuvvet verdiysen aklımı alma, büyüklük verdiysen mütevazılığımı alma, tevazu verdiysen izzetinefsimi alma, kudret verdiysen affetmek kudretimi alma” cümlelerinin yazılı olduğu metni de basın mensuplarına gösterdi. Çalışmak istemeyen bir kadının 11 aylık bebeğini bile rehin alan çete üyelerinin çok müşteri toplayan başarılı elemanlarını da, üzerinde Cennet Ana'nın resminin basılı olduğu tişörtlerle ödülllendirdiğini açıkladı.

MAL VARLIĞINA EL KONDU
Çalıştırdığı kadınları kendisine bağımlı kılmak için işkenceden geçiren Cennet Ç.'nin oğluyla yaptığı telefon görüşmesinde, “İstediğin BMW'yi bile aldım. Bu kadar paramız olmasaydı da sen de uyuşturucu kullanmasaydın” sözleri telefon kayıtlarıyla belgelendi. Cennet Ç.'nin banka hesaplarına ve 3 lüks otomobiline de el konuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam