İşte Facebook'taki yeni geyik

Facebook'ta "İşsiz Adam" isimli bir grup oluşturuldu. Gruba ise her gün yüzlerce yorum gelmeye devam ediyor. Bazı girişimciler ise bunu fırsat bilip "İşsiz Adam" baskılı tişörtler bastırdı.İşte Facebook'taki gruba gelen bazı yorumlar:"Katılıyorum arkadaşı

İşte Facebook'taki yeni geyik

Facebook'ta "İşsiz Adam" isimli bir grup oluşturuldu. Gruba ise her gün yüzlerce yorum gelmeye devam ediyor. Bazı girişimciler ise bunu fırsat bilip "İşsiz Adam" baskılı tişörtler bastırdı.

İşte Facebook'taki gruba gelen bazı yorumlar:

"Katılıyorum arkadaşım sana."

"Hamdolsun kriz bizi teğet geçmedi."

"Bu krizden bütün dünya etkileniyor en çok da dünyanın en güçlü devleti ABD etkileniyor ama olaya karamsar bı tablo olarak baktırmıyo kimseye. Neden çünkü kriz olmasa bile var dersenız insan psikolojisi sonunda kabul eder her yol krize çıkar. Sorun çıkarmaktan çok çözüm üretmeye çalışalım şu kadar işçi çıktı şu battı bunla hiçbiryere gidilmez hatta kendi çapımızı küçültürüz."

"Hamdolsun ki Türkiye krizden etkilenecek son ülke"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam