İşte ahirete yolculuğun maliyeti

İnsanoğlu öldükten sonra yakınları tarafından kefenlenmesi, yıkanması ve defnedilmesi gibi işler belli bir ücret karşılığı yapılıyor. Ordu'nun Fatsa ilçesinde ölü defin malzemesi satan sayılı iş yerlerinden birisi olan Sadeler Konfeksiyon sahibi Mehmet Sa

İşte ahirete yolculuğun maliyeti

İnsanoğlu öldükten sonra yakınları tarafından kefenlenmesi, yıkanması ve defnedilmesi gibi işler belli bir ücret karşılığı yapılıyor.

Ordu'nun Fatsa ilçesinde ölü defin malzemesi satan sayılı iş yerlerinden birisi olan Sadeler Konfeksiyon sahibi Mehmet Sade, bir ölüye 8 metre kefenlik hasse verdiklerini, bunun maliyetinin 45 YTL olduğunu belirterek, "Bunun yanında 13 YTL'ye çarşaf, 12 YTL'ye sabun, lif, kafirün ve gülsuyu, 5 YTL'ye havlu veriyoruz. Ayrıca cenaze sırasında 3 kişiye 50'şer YTL'den 150 YTL yıkama parası, en az 2 kişiye 50'şer YTL'den mezar kazma parası ve en az 20 camiye 10 YTL'den sala okuma parası veriliyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam