İstanbul'da travesti cinayeti

 Beylikdüzü’nde saat 03.30 sıralarında bir köprünün üzerinde bulunan travesti cesedi polisi alarma geçirdi. Olay yerine gelen ekipler, kaldırımda hayatını kaybetmiş travestinin cesedinin yanı sıra, yan camı kırık terk edilmiş bir otomobil ile karşılaştı. 

İstanbul'da travesti cinayeti

 

Beylikdüzü’nde saat 03.30 sıralarında bir köprünün üzerinde bulunan travesti cesedi polisi alarma geçirdi.
 
Olay yerine gelen ekipler, kaldırımda hayatını kaybetmiş travestinin cesedinin yanı sıra, yan camı kırık terk edilmiş bir otomobil ile karşılaştı.
 
Olayla ilgili bir kişi şüpheli olarak gözaltına alındı.
Beylikdüzü, Bizimkent köprüsü yaya kaldırımı üzerinde Muhammet isimli bir travesti ölü bulundu. İddiaya göre olay E-5 karayolu Bizimkent köprüsünün altında yol kenarında bekleyen Muhammet adlı travestinin bir otomobile binmesinden sonra gelişti. Köprünün altından 34 HDT 35 plakalı otomobile binen travesti, otomobil köprünün üzerine geldiğinde kendisini alan müşterisi ile tartıştı ve silahla ağır yaralandı. Daha sonra otomobili terk eden travesti karşı kaldırıma kadar gelerek orada hayatını kaybetti. Travestinin yanında bulunan çantası, cam kırıkları ve karşı şeritte bulunan camı kırık otomobil, polis ekipleri tarafından detaylı bir şekilde incelendi.
 
Polis sağ kapı camı kırık olan 35 HDT 35 plakalı otomobilin sürücüsünü cinayet zanlısı olarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan otomobil şoförü ifadesine başvurulmak üzere Beylikdüzü Polis Merkez Amirliğine götürülürken, Muhammet adlı travestinin cenazesi ise yapılan incelemenin ardından adli tıp kurumuna kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam