İstanbul'da korkunç iddia!

 İstanbul’un Bağcılar İlçesi’nde bir alışveriş merkezi taciz olayına sahne oldu. D.A. adlı kadın, geçtiğimiz hafta alışveriş merkezine gitti. Bir süre mağazaları gezdikten sonra ise restoranların bulunduğu kata çıktı. Yemek yemek isteyen genç kadın, garso

İstanbul'da korkunç iddia!

 İstanbul’un Bağcılar İlçesi’nde bir alışveriş merkezi taciz olayına sahne oldu. D.A. adlı kadın, geçtiğimiz hafta alışveriş merkezine gitti. Bir süre mağazaları gezdikten sonra ise restoranların bulunduğu kata çıktı. Yemek yemek isteyen genç kadın, garson Erkan T.’ye siparişini verdi. Kısa süre sonra ise yine aynı garsona hesabı ödedi. 

 
İddiaya göre garson Erkan T., nakit ödeme yapan kadının, para üstünü almak istediği sırada elini tuttu. Bu durumdan rahatsız olan D.A., birkaç gün sonra aynı yere gitti. Bu kez de aynı şekilde tacize uğrayınca polis çağırdı. Polis, garson Erkan T.’yi gözaltına aldı. Hakkında “cinsel taciz” suçlamasıyla yasal işlem yapılan Erkan T., emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler