İstanbul'da İsrail'e öfke

Filistin ve Gazze ile dayanışma içinde olmak ve İsrail'i protesto etmek amacıyla gerçekleştirilecek mitinge, 200 civarında sivil toplum örgütü destek veriyor. Saadet Partisi'nce düzenlenen ve 200 civarında sivil toplum kuruluşunun destek verdiği "Filistin

İstanbul'da İsrail'e öfke

Filistin ve Gazze ile dayanışma içinde olmak ve İsrail'i protesto etmek amacıyla gerçekleştirilecek mitinge, 200 civarında sivil toplum örgütü destek veriyor.

Saadet Partisi'nce düzenlenen ve 200 civarında sivil toplum kuruluşunun destek verdiği "Filistin'le Dayanışma Mitingi", İstanbul Çağlayan Meydanı'nda bugün yapılıyor. Filistin ve Gazze ile dayanışma içinde olmak ve İsrail'i protesto etmek amacıyla gerçekleştirilecek olan mitinge, 200 civarında sivil toplum örgütü destek veriyor. Binlerce vatandaşın katıldığı mitingte geniş güvenlik önlemleri alındı.

Miting, Arap televizyon kanalları El Cezire ve El Arabi tarafından canlı yayımlanıyor. Mitingin saat 12.00 ile 16.00 arasında gerçekleştirileceği bildirildi.

BAZI YOLLAR TRAFİĞE KAPATILDI

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çağlayan Meydanı'nda gerçekleştirilecek açık hava toplantısı dolayısıyla, saat 10.00'dan itibaren bazı yollar trafiğe kapaldı.

BÜYÜK ÖFKE VAR

Filistin ile dayanışma ve İsrail'i protesto içerikli pankartlar taşıyan katılımcılar, yine aynı yönde sloganlar attı.

Mitingi görüntüleyen ''jimmy jib'' adlı hareketli kameranın düşmesi sonucu 2 kişi yaralandı.

İsrail bayrağı olan bir kuklanın yakıldığı mitingi, ulusal ve uluslararası basın kuruluşlarından çok sayıda gazeteci izliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam