İstanbul'a çağ atlatacak proje

 Ali Ağaoğlu’nun “Ekonomide yavaşlama emareleri varsa ben moralleri düzeltirim” dediği projede metrekare fiyatı da 3 bin 900 TL ile 4 bin 300 TL arasında belirlendi. Ağaoğlu Şirketler Grubu, Maslak Ayazağa’da Fatih Ormanları ve Park Orman’ın bitişiğindeki

İstanbul'a çağ atlatacak proje

 

Ali Ağaoğlu’nun “Ekonomide yavaşlama emareleri varsa ben moralleri düzeltirim” dediği projede metrekare fiyatı da 3 bin 900 TL ile 4 bin 300 TL arasında belirlendi.
 
Ağaoğlu Şirketler Grubu, Maslak Ayazağa’da Fatih Ormanları ve Park Orman’ın bitişiğindeki toplam 314 dönümlük arsada Cumhuriyet tarihinin en büyük gayrimenkul projesi olarak konumlandırdığı ve konutun yanı sıra ticari ile turistik birimlerin de yer alacağı dev projesine ‘Ağaoğlu Maslak 1453’ adını verdi. Projenin lansmanını Türkiye ve İstanbul’un imajını yükseltmek amacıyla 1-4 Ekim tarihlerinde Dubai’de gerçekleşecek dünyanın en önemli gayrimenkul fuarlarından Cityscape Global’de yapacak olan Ağaoğlu, dün de bu lansman öncesinde şirketin portföyünde yer alan müşterilere özel olarak ‘ön satış’ sürecini başlattı.
 
İSTANBUL ÇAĞ ATLAYACAK
 
Projenin adına karar verirken Fatih Sultan Mehmet’in İstanbul’u fethinden esinlendiklerini belirten Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, “Fatih, İstanbul’u 1453 yılında alırken yeni bir çağ atlattı. Bu proje de İstanbul’a çağ atlatacak. Projedeki cadde uzunluğunu da 1453 metre olarak tasarladık” dedi. Ağaoğlu’ndan daha önce ev satın alan özel müşterilerine başlattıkları ön satışların satış ofisinde adeta izdiham yarattığını kaydeden Ağaoğlu, ilk günde 1000’e yakın dairenin satılmasını beklediklerini söyledi. Ağaoğlu, ‘Ağaoğlu Maslak 1453’ projesinde metrekare fiyatlarının 3 bin 900 lira ile 4 bin 300 lira arasında değiştiğini belirterek “Bu bir Nişantaşı projesi, ancak sunduğumuz fiyatlar Hakkari fiyatları” değerlendirmesini yaptı.
 
Gayrimenkul uzmanları da Ağaoğlu’nun belirlediği metrekare fiyatlarını ‘oldukça makul’ buldu. Bölgede Mashattan başta olmak üzere diğer projelerdeki fiyatları dikkate alarak bu ifadeyi kullanan uzmanlar “Belli ki Ağaoğlu agresif bir fiyat politikası ile hızlı satış gerçekleştirmek istiyor” dedi.
 
24 KULE YAPILACAK
 
Yapımına 2 ay önce başlanan ‘Ağaoğlu Maslak 1453’ için 2 milyon metreküp hafriyatın boşaltıldığı belirtiliyor. Projenin satış ofisi yetkililerinden alınan bilgilere göre, Ağaoğlu Maslak 1453’te en yükseği 55, en düşüğü 21 katlı olmak üzere 24 kule yapılacak. Ticari alanların da olduğu projede 5 bin 300 birimin bulunduğu belirtiliyor.
 
EKONOMİDE DONMA VARSA BEN ISITIRIM
 
Ali Ağaoğlu merakla beklenen Maslak projesinin satışlarına 1 ay kala yaptığı açıklamada “Eğer ekonomide donma yönünde emareler varsa kimse merak etmesin, ben yine ısıtırım” diye iddialı bir çıkış yapmıştı.
 
2009 Bahçelievler My City kampanyasını hatırlatan Ağaoğlu “O dönem de kriz yılıydı. Şubat ayıydı. İşsizlik zirve yapmıştı. Çıktık ev sattık. Piyasada yolunda gitmeyen işaretler varsa yine çıkar sileriz” diye konuşmuştu. Satış fiyatının oldukça iddialı olacağının sinyalini de yine şu sözlerle vermişti:
 
“Kalite yukarıda olacak ancak fiyatlar ulaşılabilir olacak. Bölgedeki ortalamaların altında bir fiyat belirleyeceğiz. Çünkü biz demiri de çimentoyu da en uygun fiyatla alırız. Satın almada kimse bizimle yarışamaz. Bu avantajımızı da bizden ev alanlarla paylaşırız.”
 
5 MİLYON DOLAR VARSA REKLAM DA OYNARIM
 
İstanbul Ayazma’da Olimpiyat Stadı’nın hemen yanında hayata geçirilen ‘My World Europe’ın reklamlarında kendisi de rol alan Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, Dubai’de Ekim ayı başında kapılarını açacak Cityscape Gayrimenkul Fuarı’ndan sonra Ağaoğlu Maslak 1453 projesinin televizyon reklamlarını başlatacaklarını kaydetti. Yeni projenin reklam çalışmalarında da Vietnam Ajans ile çalıştıklarını, yeni projenin reklamlarında yine kendisinin rol alabileceğini ifade eden Ağaoğlu, “My World Europe’ta ‘3 milyon dolar verirlerse reklamda oynayabilirim’ demiştim, bu sefer de 5 milyon dolar verirlerse oynayabilirim” açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler