İstanbul beyaza büründü

Dün gece başlayan kar yağışı nedeniyle Yol Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı ekipleri sabaha kadar çalışma yaptı. Çalışmalarda şuana kadar 3 bin 599 ton tuz, 48 ton solüsyon kullanıldığı ve bin 250 vatandaşın misafir edildiği ifade edildi. Sabah saatlerind

İstanbul beyaza büründü

Dün gece başlayan kar yağışı nedeniyle Yol Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı ekipleri sabaha kadar çalışma yaptı. Çalışmalarda şuana kadar 3 bin 599 ton tuz, 48 ton solüsyon kullanıldığı ve bin 250 vatandaşın misafir edildiği ifade edildi. Sabah saatlerinde İstanbul trafiğinde bir ağırlaşma olsa da rutin yoğunluğun üzerinde bir sorun yaşanmadı. Ana arterler ve bağlantı yollarında ulaşım rahatlıkla sağlandı.

 Şehir merkezinde kar kalınlığı 1-7 santimetre, yüksek kesimlerde ise 10 ila 15 santimetre aralığında ölçüldü. Yağışlarla birlikte barajların doluluk oranları da arttı. Toplam doluluk oranı yüzde 72.75'e yükseldi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam