"İşe gir" dediler, baltayla bankaya girdi!

Kocaeli'de 30 yaşındaki Murat G. iddiaya göre aşık olduğu kızla evlenebilmek için banka soymaya kalktı. Eline geçirdiği baltayla bankanın camlarını kırıp içeri giren zanlı, polis tarafından banka içerisinde yakalandı.Kocaeli'de bir bankanın İzmit Şubesi g

"İşe gir" dediler, baltayla bankaya girdi!

Kocaeli'de 30 yaşındaki Murat G. iddiaya göre aşık olduğu kızla evlenebilmek için banka soymaya kalktı. Eline geçirdiği baltayla bankanın camlarını kırıp içeri giren zanlı, polis tarafından banka içerisinde yakalandı.

Kocaeli'de bir bankanın İzmit Şubesi gece saatlerinde ilginç bir hırsızlık girişimine sahne oldu. Körfez Mahallesi D-100 yan yol üzerinde bulunan banka şubesinin saat 23.15 sıralarında alarmının çaldığı yönünde emniyete bildirim oldu. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri, bankanın giriş kapısının kırık olduğunu ve kapısının önünde bir balta olduğunu gördü. Bunun üzerine polisler banka çevresinde güvenlik önlemleri alırken, içeriye giren bir grup polis, Murat G.'yi etkisiz hale getirerek gözaltına aldı. Sağlık kontrolünden geçirilen Murat G., sorgulanmak üzere Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Banka görevlileri de olaydan sonra bankaya gelerek polis ekipleri ile birlikte incelemede bulundu.

"İŞE GİR" DEDİLER, BANKAYA GİRDİ
Bankadan herhangi bir şey alamadan yakalanan Murat G.'nin ifadesinde bir kıza aşık olduğunu ve onunla evlenmek istediğini, ancak işi olmadığı için kızın ailesi tarafından reddedildiğini söylediği öğrenildi. Uzun süre iş aradıktan sonra iş bulamayan Murat G.'nin psikolojisinin bozularak banka soymaya karar verdiği iddia edildi. İşlemleri tamamlanan Murat G., adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam