İşçinin içi rahat olsun!

1 Mart tarihinde başlayacak ve yerel seçimlere kadar sonuçlanacak toplu iş sözleşme görüşmelerine dikkat çeken Türkiye Yol-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Balaban, "İşçimizin gönlü rahat olsun. En düşük devlet memuru taban aylığına çekilecek

İşçinin içi rahat olsun!

1 Mart tarihinde başlayacak ve yerel seçimlere kadar sonuçlanacak toplu iş sözleşme görüşmelerine dikkat çeken Türkiye Yol-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Balaban, "İşçimizin gönlü rahat olsun. En düşük devlet memuru taban aylığına çekilecek yeni düzenleme yapılacak, çalışanlarımız mağdur olmayacak. Görüşmelerle ilgili bütün hazırlıklar tamamlandı. Bizim çalışma arkadaşlarımız zor şartlar altında, özveriyle çalışıyor, emeklerinin karşılığını alacak" diye konuştu.

TRABZON'A İKİNCİ PROJE

Yol-İş Sendikası tarafından Trabzon'a yaptırılan okuldan sonra ikinci bir yatırım müjdesi veren Balaban, üyelerine yeni bir sendika binasını yapacaklarını belirtti. Konaklama, düğün, toplantı salonu ve misafirhanenin de içinde olacağı bu tesisi kısa sürede Trabzon'a kazandırmayı amaçladıklarını bildiren Yol-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Balaban, "Trabzon'a hizmet götürebilmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

ESNAF BİZİM HER ŞEYİMİZ

Trabzon Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Metin Kara ve yönetim kurulunu Ankara'da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Balaban, "Dostlar sağ olsun, Ankara'ya geldiklerinde bize uğramadan geçmiyorlar. Bu bize büyük onur veriyor. Trabzon, esnaf ve sanatkar şehridir. Esnafın kendi içindeki bütünlüğü ve sorunların çözümü şehre yansıyacaktır" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam