İşçilerini sıraya dizerek rastgele ateş etti

 Konya'da alkollü bir mekanın işletme sahibi, yanında çalışan 4 kişiyi tek sıra dizerek rastgele silahıyla ateş etti. Olayda amcasının oğlunu öldüren, kayınbiraderini de yaralayan zanlı polis operasyonuyla yakalandı. Olay, Konya Selçuklu ilçesi Doktor Sad

İşçilerini sıraya dizerek rastgele ateş etti

 

Konya'da alkollü bir mekanın işletme sahibi, yanında çalışan 4 kişiyi tek sıra dizerek rastgele silahıyla ateş etti. Olayda amcasının oğlunu öldüren, kayınbiraderini de yaralayan zanlı polis operasyonuyla yakalandı.
 
Olay, Konya Selçuklu ilçesi Doktor Sadık Ahmet Caddesi'nde bulunan alkollü mekanların bulunduğu bir işyerinde meydana geldi.
 
İddiaya göre, mekan sahibi Erdinç A. (31) alkol aldıktan sonra işyerinde çalışan amcasının oğlu Gökhan A. (26), kayınbiraderi Hasan A.'nın (30) da aralarında bulunduğu 4 kişi bodrum kata çağırarak tek sıraya dizdi.
 
"ALKOLE SON VERİYORUM" KUTLAMASI
 
Silahını çıkaran işletme sahibi, 'Bugün alkole son veriyorum' diyerek çalışanlarına rastgele ateş etmeye başladı. Mermilerden biri amcasının oğlu Gökhan A'ya, diğeri ise kayınbiraderi Hasan A'ya isabet etti.
 
Gökhan A. kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, diğer yaralı Hasan A. ise Erdinç A. ve adamları tarafından olay yerinden kaçırıldı.
 
"SUÇU ZORLA ÜSTLENDİ"
 
Olaydan sonra Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri işyerinde inceleme yaptı.
 
İnceleme sırasında bazı kişiler polis ekiplerine olayın farklı bir yerde olduğunu söyleyerek yanlış adrese yönlendirmeye çalıştı. Şahıslara inanmayan polis mekanın bodrum katına indiğinde kan izleriyle karşılaştı ve boş kovanları buldu.
 
Polis araştırmasını sürdürürken omzundan yaralanan Hasan A. olayın zanlısı olarak polise teslim oldu. Polis, Hasan A'nın olayın zanlısı olmadığını belirleyerek araştırmasına devam etti. Bu sırada şahıs ifadesinde, "Tabancayla oynuyordum ateş aldı, omzuma deydi kurşun sonra Gökhan'a isabet etti. Olay tamamen kaza ile oldu" dedi.
 
İfade sonrası Gökhan A'nın hastanede hayatını kaybettiğini öğrenen Hasan A. cinayeti kendisinin işlemediğini belirterek, yeniden ifade verdi.
 
Şahıs, "Erdinç alkollüydü hepimizi sıraya dizdi ve ateş etmeye başladı. Ben ve Gökhan yaralandık. Gökhan'ın öldüğünden haberim yoktu, hafif yaralı sanıyordum. Olaydan sonra beni şehirden uzak bir yere götürerek elime silahı verdiler ve iki elimle de boşa ateş ettirerek barut izinin elimde kalmasını sağladılar. Daha sonra beni zorlayıp suçu kabul etmemi istediler, ama Gökhan'ın öldüğünü öğrenince her şeyi anlatmak istedim" diye konuştu.
 
"KATİL ANKARA'DA YAKALANDI"
 
Çalışmasını sürdüren Cinayet Büro Amirliği ekipleri asıl şüpheli Erdinç A'nın yakınları tarafından saklandığını öğrendi.
 
4 gün süren araştırmada Erdinç A'nın Ankara'da teyzesinin kızının evinde saklandığını belirleyen polis, dün gece Ankara'ya giderek Ankara polisiyle adrese baskın düzenledi. Operasyonda Erdinç A. yakalanarak Konya'ya getirildi.
 
Kasten adam öldürme suçundan gözaltına alınan Erdinç A., suçu üstlenen Hasan A. ve yardım eden Ali B. (33) ile Şaban C. (32) Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilerek Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam