İşçilerin üzerine taş düştü!

  Edinilen bilgiye göre, Çanakkale'nin Çan ilçesine bağlı Kumarlar köyüne 7 kilometre uzaklıkta, özel bir firmaya ait kurşun madenin çalışan iki işçinin üzerine taş düştü. Çanakkale İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne yapılan yardım çağrısı sonrası öğrenil

İşçilerin üzerine taş düştü!

 

 

Edinilen bilgiye göre, Çanakkale'nin Çan ilçesine bağlı Kumarlar köyüne 7 kilometre uzaklıkta, özel bir firmaya ait kurşun madenin çalışan iki işçinin üzerine taş düştü. Çanakkale İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne yapılan yardım çağrısı sonrası öğrenilen olay hakkında bilgi veren Çan Kaymakamı Hasan Gözen, olay anında kurşun madeni ocağında dört işçinin çalıştığını ve bu işçilerden ikisinin yaralandığını ve il merkezinden gelen ambulanslarla Çanakkale Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı söyledi. Gözen,

olay yerinde İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince geniş çaplı inceleme yapıldığını ve durumun İlçe Cumhuriyet Savcılığı'na da iletildiğini kaydetti. Kurşun madeni ocağında zeminden 60 metre aşağıda güçlendirme yapılırken filti ile taş kıran işçilerin üstlerine taş düştüğünün tespit edildiğini ifade eden Kaymakam Gözen, yaralı işçilerin Adana Feke nüfusuna kayıtlı Emrah O. ile Murat B. olduğunu bilgisini verdi. 

Yaralılar ambulanslarla Çanakkale Devlet Hastanesi ile Onsekiz Mart Üniversitesi Uygulama Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nde tedavi altına alındı. Yaralılardan Emrah O'nun yüzünden yaralandığı ve burnunun kırık olduğu öğrenilirken, Murat B.'nin ise ayağından yaralandığı ifade edildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler