İşçiler kum ocağında mahsur kaldı

 Muş'un Bulanık ilçesinde bir kum ocağıyla, Murat Nehri arasındaki bulunan set, nehrin sularının yükselmesi sonucunda yıkılınca, kum ocağının sahibi ve ocakta bulunan 2 işçi, kum ocağında mahsur kaldı.Kum ocağı sahibi Nevzat Ekmekçi, yanında bulunan Tamer

İşçiler kum ocağında mahsur kaldı

 

Muş'un Bulanık ilçesinde bir kum ocağıyla, Murat Nehri arasındaki bulunan set, nehrin sularının yükselmesi sonucunda yıkılınca, kum ocağının sahibi ve ocakta bulunan 2 işçi, kum ocağında mahsur kaldı.

Kum ocağı sahibi Nevzat Ekmekçi, yanında bulunan Tamer Gever ve Ayhan Köse adlı işçileriyle, kum çıkarmak üzere, ilçenin Balotu mevkisinde bulunan kum ocağına gitti.

İşçiler ocakta çalışırken, Murat Nehri'nin yükselen suyu, ocakla nehir arasında bulunan seti yıktı. Suları aşamayan ve mahsur kalan işçiler, jandarmadan yardım istedi.

Bunun üzerine İl Jandarma Komutanı Albay Fuat Kömürcü ve İlçe Jandarma Karakol Komutanı Melih Doğruel, mahsur kalan işçilerin kurtarılması için girişimde bulundu.

Olay yerine gelen Muş Sivil Savunma ekipleri, 5 saat süren çalışmanın ardından, ocakta mahsur kalan işçileri, botların yardımıyla kurtardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam