İşci toprağa gömüldü!

Şişli'de bir apartmanın kanalizasyon çalışması sırasında toprak kaydı. Çukurda çalışma yapan Recep Afşit ve Dilbaz Akburak toprak altında kaldı. Bellerine kadar toprak altında kalan işçiler itfaiye ekiplerinin bir saatlik çalışması sonucu kurtarıldı. Ayak

İşci toprağa gömüldü!

Şişli'de bir apartmanın kanalizasyon çalışması sırasında toprak kaydı. Çukurda çalışma yapan Recep Afşit ve Dilbaz Akburak toprak altında kaldı. Bellerine kadar toprak altında kalan işçiler itfaiye ekiplerinin bir saatlik çalışması sonucu kurtarıldı. Ayaklarından yaralanan işçilerin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Şişli 19 Mayıs Caddesi General Nazmi Alp Sokak'taki apartmanın kanalizasyon çalışması sırasında toprak kaydı. Çukurda çalışma yapan 2 işçi kayan toprağın altında kaldı. Bellerine kadar toprağa saplanan Recep Afşit ile Dilbaz Akburak, itfaiye ekiplerinin bir saatlik çalışması sonucu çıkarıldı. Hayati tehlikeleri bulunmayan işçilerden Dilbaz Afşit, itfaiye erlerinin çalışması sırasında cep telefonuyla yakınlarına haber verdi.

DİRİ DİRİ TOPRAĞA GÖMÜLDÜ

Bu arada meraklı vatandaşlar da işçileri korku dolu gözlerle izledi. İşçilerden Afşit, yaklaşık 45 dakikalık çalışmanın ardından, Akburak ise ondan 15 dakika sonra çukurdan çıkarıldı. Yaralılar, ambulansla Şişli Etfal Hastanesi'ne götürüldü.

Ayaklarında ezilmeler olan işçilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Görgü tanıkları bağrışmalar duyduklarını ve işçileri toprak altında gördükten sonra polis ekiplerine haber verdiklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam