İşadamından liseli kıza tecavüz!

İşadamı, 17 yaşındaki liseli kıza uyuşturucuya alıştırıp tecavüz etti. Ayrılmak isteyen kızı elektrikli testere ile tehdit etti. Kızın çığlığını duyan komşusu polis çağırınca tutuklandı.İstanbul’da galeri sahibi A.U., Bakırköy’de tanıştığı 17 yaşındaki li

İşadamından liseli kıza tecavüz!

İşadamı, 17 yaşındaki liseli kıza uyuşturucuya alıştırıp tecavüz etti. Ayrılmak isteyen kızı elektrikli testere ile tehdit etti. Kızın çığlığını duyan komşusu polis çağırınca tutuklandı.

İstanbul’da galeri sahibi A.U., Bakırköy’de tanıştığı 17 yaşındaki liseli Ş.K.’ya tecavüz ettiği ve uyuşturucuya alıştırdığı suçlamasıyla tutuklandı. İddiaya göre Bakırköy’de genç kızla tanışan galerici, Facebook üzerinden arkadaşlıklarını sürdürdü. İkili dışarıda da buluştu. Lüks otomobillerle gezen galerici, arkadaş grubuyla gece kulübünde eğlendikten sonra genç kızı Fatih’teki bir arkadaşının evine götürdü.
 
Yine iddiaya göre galerici önce genç kıza tacizde bulundu, ardından uyuşturucu verip tecavüz etti. Daha sonra genç kızı çıplak fotoğraflarını ailesine göstermekle tehdit edip uyuşturucuya alıştırdı ve birlikte oldu. Sonunda genç kız ayrılmak istediğini söyleyerek A.U.’nun işyerine gitti. Galerici, elektrikli testereyi çıkarıp öldürmekle tehdit etti. Genç kızın çığlıklarını duyan komşuları polise haber verince galerici gözaltına alındı.
 
"TATİLDE BİLE BENİ BULDU"
 
Emniyet Müdürlüğü’nde psikolog eşliğinde ifade veren Ş.K., şikâyetçi olduğunu söyleyerek, “Bana ilk buluşmamızda tecavüz etti. Kendisinden kurtulmak istedim ama uyuşturucuya alıştırdı. Artık istemeden gitmeye başladım. Kurtulmak için yazın ailemle birlikte tatile gittim. Ama o beni gittiğim otelde de buldu.
 
Peşimi bir türlü bırakmadı. Elinde çıplak fotoğraflarımın olduğunu, aileme göstereceğini söyleyip tehdit ediyordu. Son olarak işyerinde beni elektrikli testere ile kesmekle tehdit edip dövünce çığlık attım. Sesimi duyup polis çağırdılar” dedi. 
 
Galerici A.U. ise suçlamaları reddetti ve genç kızı ilk kez gördüğünü öne sürdü. Ancak mahkemeye çıkarılan A.U. tutuklandı. Ş.K. ise ailesine teslim edilmeyip Sosyal Hizmetler yurduna yerleştirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam