İşadamına şeytani tuzak!

Adana'da tele kız ile cinsel ilişkiye girmek için pantolonunu çıkartmaya çalışan 41 yaşındaki iş adamı Aytekin S.'yi bıçakla yaralayıp 3 bin 500 lira parası ile cep telefonunu gasp ettikleri iddia edilen tele kız ile birlikte 3 kişi hakkında 24'er yıla ka

İşadamına şeytani tuzak!

Adana'da tele kız ile cinsel ilişkiye girmek için pantolonunu çıkartmaya çalışan 41 yaşındaki iş adamı Aytekin S.'yi bıçakla yaralayıp 3 bin 500 lira parası ile cep telefonunu gasp ettikleri iddia edilen tele kız ile birlikte 3 kişi hakkında 24'er yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Merkez Park'ta 2 Ocak'ta yaşanan aşk vaadi ile gasp olayı ile ilgili soruşturma tamamlanıp Adana 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Kabul edilen iddianameye göre, ilginç gasp olayı şöyle yaşandı.
 
‘KADIN VAR'
 
Travesti 19 yaşındaki Okan Ö., otomobiliyle gezen işadamı Aytekin S.'nin camına vurarak, "Kadın var, görüşmek ister misin?" dedi. İşadamının kabul etmesi üzerine tele kız 27 yaşındaki Neslihan B. ile birlikte olmak için 50 liraya anlaştı. Okan Ö.,"Bu kız yalnız gitmez" diyerek 21 yaşındaki Hakan T.'nin de araca binmesini sağladı.
 
SOYUNMASINI İSTEDİ
 
Asmalı Köprü Seyhan ayağına gelince Hakan T., olay yerinden biraz uzaklaştı. Neslihan B. , Aytekin A.'dan pantolonunu çıkarmasını söyledi. Bu arada Hakan T. elinden bıçakla gelip, cinsel ilişki için pantolonunu çıkartmaya çalışan iş adamının soyunmasını istedi.
 
YARALAYIP 3 BİN 500 LİRASINI GASP ETTİLER
 
İş adamı kabul etmeyince bıçakla yaralayıp 3 bin 500 lira parasını, cep telefonunu ve araç ruhsatını gasp etti.
 
24'ER YIL HAPİSLERİ İSTENDİ
 
Yaralanan iş adamı hastaneye kaldırılırken tele kız ve 2 arkadaşı yakalanıp tutuklandı. Davanın iddianamesinde, gasp zanlıları arasında aynı suçu işleme iradesi olduğunu, aralarında örtülü de olsa işbölümü bulunduğu belirtilerek 3'ünün de ‘Nitelikli yağma, yaralama' suçlarından 24'er yıl hapis cezası ile cezalandırılmaları istendi. Aşk vaadiyle gasp yapan 3 kişi önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam